Veckans mat

Mjölkchokladfudge med turkisk peppar och torkade bär

Ett recept från Marie Skogström - Mat & Vin Slottsparken

Fransk nougat med nötter

Skär nougaten i små portionsbitar och servera till kaffet.

Currypickels till höstens maträtter

Perfekt att servera till lufttorkad skinka, ny stekt fisk eller mixa och blanda upp med majjonäs som en jätte god remoulad

Peter j Skogström - Anatomiskt styckning av lamm

Stycka lamm själv

Peter j Skogström - Anatomiskt styckning av lamm

Peter J skogström - Oxtartar med pickels

Arrangera på tallrik och garnera med hyvlade champinjoner och oxalis

Inlagda tomater med färska örter - Peter J Skogström

Inlagda tomater med färska örter

Servera i sallader, som tillbehör till kött el. fisk eller gör en god soppa eller sås på tomaterna

Marie Skogström - Kryddig Kyckling  med cous-cous och krämig grekyoghurt

Kryddig Tupp med cous-cous och krämig grekyoghurt

Sätt ugnen på 150°. Blanda kryddorna och gnid in kycklingen, bryn den i en panna med smör

Syltade svampar - Peter J Skogström

Syltade svampar

Serveras till olika typer av kött och stekta fiskrätter med förkärlek till det vilda köttet som kommer nu under höst och vinter.

Limecurtd

Picnick dessert - Limecurd

Sommarens sista bär med maränger och limekräm

Att stycka kyckling

Tips and Tricks - Mat & Vin i Slottsparken

Att filéa röding

Att filéa röding

Tips and Tricks - Mat & Vin i Slottsparken