Parisarburgare på rådjur med senapskräm & pickels
Kategori: Veckans mat
Rör ihop smetanan med dijonsenapen, smaka av med salt, peppar och ev lite honung...
Kategori: Veckans mat
Rör ihop smetanan med dijonsenapen, smaka av med salt, peppar och ev lite honung...
4st
500 g rådjursfärs
1 st ägg
timjan
salt & peppar
1 dl smetana
1-2 msk dijonsenap
4 st ägg
2 dl picklade rotfrukter
sallad
4st surdegsbullar eller hamburgarbröd
smör att steka i
Beredning:
Blanda ihop färsen med ägget till en jämn smet och krydda med salt och peppar. Repa i lite färsk timjan.
Rör ihop smetanan med dijonsenapen, smaka av med salt, peppar och ev lite honung.
Stek äggen i smör.
Skölj salladen.
Stek eller rosta brödet och arrangerar sedan parisaren enligt anvisning !
Med ägg, burgaren, pickels, sallad och