This text will be replaced with a player.

Tre B:n som hindrar din framgång

Hjärnforskning och studie inom positiv psykologi talar sitt tydliga språk vad som sätter stopp på din kreativitet respektive ökar din framgång.

Dela

Kim Karhu ger dig konkreta verktyg för din vardag som ökar chanserna att lyckas flerfaldigt. Entreprenörs- och Ledarskapsdagen i Malmö.

Kim Karhu har coachat ledare i toppnivåer i Norden sedan 1995 och är idag mentor för ett helt nätverk av coacher. Inspiratör och motivationstalare med passion för framgång och livskvalité.
Han är grundare och ägare av Leadership Power AB och Day2Day Leadership AB.

Vi tror på varje människas förmåga att utvecklas!
Alla är vi unika. När vi lär oss att inte sträva efter att bli en kopia av någon annan kan vi hitta vårt verkliga jag. Här finner vi själva grunden till det goda ledarskapet. En god ledare tar vara på sin egen potential för att kunna förädla andras potential. Själva essensen i ledarskapet är en brinnande längtan att hjälpa andra, och det är det som skiljer den framgångsrike ledaren från den ordinäre chefen.

Detta synsätt genomsyrar det vi gör.

  • Kim - en av de främsta coacherna i Norden och föreläsare med många års fördjupning inom personlig utveckling, positiv psykologi och modern hjärnforskning.
  • Annette - med många år som framgångsrik chef  i stora organisationer och en fil kand i organisationspsykologi och med en växande längtan att dela med sig av erfarenheter.

Vi fann varandra i drömmen om att
Skapa ett företag byggt på goda principer, med förstklassiga verktyg och med skickliga konsulter som åstadkommer verklig förändring hos kunderna.