This text will be replaced with a player.

Ninas Värld - Cry For Me Med Sabina Chantouria

Svensk/georgiska låtskrivande artisten Sabina Chantouria släpper ny singel och musikvideo Cry for me

Dela

Tillsammans med sin sång och gitarr tar hon dig till ett poplandskap, ut på en resa där ingen lämnas oberörd. Hennes nya singel och video till Cry For Me släpps den 20:e maj i samarbete med musikförlag Sweden Songs.

Cry For Me är inspelad av den amerikanska producenten Kevin Jarvis i hans inspelningsstudio i Los Angeles. Jarvis har bland annat arbetat med namn som Iggy Pop, Elvis Costello, Ben Vaughn m.f.l

Musikvideon till singeln Cry For Me är inspelad under mars i den mångfacetterade filmstudion H.Q Avalonstudios i Los Angeles med regisören Chad Schollmeyer och hans filmteam.

Sabinas motspelare i videon är Ryan J Francis, en mycket väletablerad skådespelare i USA som hon för andra gången haft nöjet att spela med. Francis fick sitt genombrott som den unga Peter Pan i Steven Spielbergs film från 1992, och har arbetat med namn som Robin Williams, Gwyneth Paltrow, George Clooney och spelat i TV-serier som Sister på NBC under många års tid.

Sabina har tidigare släppt maxi singeln A Confession, zelebi gakvt / Blood on your hands i Georgien 2013. Året därefter släppte hon andra singel Spiderweb, också den av den amerikanska producenten Kevin Jarvis i Sonic Boom Room Studios, Los Angeles och musikvideo med regisören Chad Schollmeyer.

Sabina blev uttagen att tävla i talangtävlingen ”World Champhionship of Performing Arts” i Hollywood, med en egen låt 2011 och hon vann musiktävlingen ”Publikens favorit” 2012 anordnad av Malmöfestivalen.

Sabina har också gjort Tv-framträdanden, talkshower och konserter i Georgien och arbetat med stora namn inom både Sverige och Georgiens musikelit. Hon har framträtt på festivaler och konserter runt om i Sverige, Danmark, Georgien och USA.