This text will be replaced with a player.

Om utseendets betydelse på scen

Nina Jansdotter intervjuar Ellen Benediktson om vad som har hänt och hur hon har utvecklats som människa sedan första gången hon ställde upp i Melodifestivalen. Samtidigt som hon intervjuas så jobbar Viktoria Sjöberg med hennes hårförlängning och berättar lite om hur en sådan görs.

Dela

Hårförlängningar

Långa, ljuva lockar, trendiga dreads-vad drömmer du om?

Idag är det inte bara Hollywoodstjärnor som bär hårförlängning - massor av människor har upptäckt hur enkelt och snyggt det är. Hårförlängning är inte en modegrej, utan en livsstil!

På några få timmar kan du få precis det hår du drömmer om och du kan bära det i flera månader. Vissa väljer hårförlängning just för att få ett längre hår, andra behåller sin längd men låter de extra hårslingorna skapa volym.

En hårförlängning med äkta hår är enkel att sätta i och enkel att sköta. Vi svetsar in hårslingor, s k extensions, i ditt eget hår och behandlingen är väldigt skonsam. Många upplever till och med att den egna hårkvaliteten förbättras under tiden de bär extensions eftersom det egna håret får vila. Du kan dessutom få nya färgnyanser utan att behöva färgbehandla ditt eget hår.

Med extensions kan du få precis den längd du vill ha på ditt hår och du bestämmer själv om det ska vara rakt, vågigt eller lockigt.

Du kan välja mellan 40 olika, naturliga färgnyanser av äkta hår och 10-12 "crazy colour"-nyanser i syntethår.

En hårförlängning varar mellan 3-6 månader. Tiden varierar beroende på hur du sköter det och hur fort ditt egna hår växer, samt om du har fet eller torr hårbotten.