This text will be replaced with a player.

Succé för MalmöLobbyns första event hos Midzone

Vi vill visa att Malmös befolkning kan och vill, att det finns jobb och en positiv anda i staden och på så vis förbättra synen på Malmö

Dela

Ett nytt sätt att förmedla till privatpersoner och företag i Malmö, Skåne, Sverige, Europa och Världen att Malmö är en helt underbar stad.
Malmö framställs till stor del i media som en gangsterstad som det är farligt att leva i, bo i och besöka. Beklagligt tycker vi eftersom Malmö är Sveriges finaste stad. Det vill ”MalmöLobbyn” ändra på. Mångfalden gällande människor, upplevelser och Malmö Stad i sig går inte att finna någon annanstans.
MalmöLobbyn är ett privat initiativ ej bundet av religion eller politik.

Hur/Vad/När:

Genom olika happenings/events kommer vi att arbeta stenhårt för att förbättra bilden av vårt kära Malmö.
Har du någon bra idé kanske?
Tipsa oss gärna!

Gabriel Ovalier har tröttnat på all negativitet och rädsla kring Malmö, staden som vunnit hans hjärta. I ett försök att få människor att se bortom medias skräckbild av staden har han startat ”MalmöLobbyn”.

MalmöLobbyn beskriver Gabriel själv som en annorlunda turistbyrå.

– Istället för att få turister att ändra uppfattning om Malmö börjar jag med stadens invånare. Jag vill lobba för Malmö på lite mer okonventionella sätt och attackera problemen från andra håll, berättar han.

Detta menar han kan ske på olika sätt, men främst tror han att det handlar om att skapa samarbeten och öppna upp för nätverkande.

– Nu ska jag till exempel ha ett jobbsökarevent den 29 januari, där människor får komma och lyssna på vanliga människor som lyckats och få en chans att bygga upp sina nätverk. Jag tror att sådana saker är viktiga för att människor ska känna sig hemma i en stad och plattformarna som finns för arbetslösa är något som jag absolut tycker kan förbättras, fortsätter Gabriel. läs mer...