This text will be replaced with a player.

Suzanne Rosengren - Fyra olika modestilar

De viktigaste är att fånga personligheten o hitta en klädsam o funktionel stil så vardagen blir välklädd o enkel

Dela

Stilkonsult Suzanne Rosengren är femtiosex år och är född och uppvuxen i Simrishamn. Hennes intresse för kläder var kom självklart då hennes mormor hade barnekiperingbutik, där hon tillbringade mycket tid ända sedan tidiga år.  Hennes farfar hade skrädderi så hennes intresse för vackra tyger med god kvalité är något som hon bara har fått med sig. 

Nä\'r Suzanne var barn så skulle hon vara välklädd och absolut inte bära jeans. Hon utbildade sig till skräddare och hon fick sitt första arbete som sjuttonåring, som inköpare på Argus i Helsingborg. Suzanne öppnade sedan sin första butik som hette, Seline, i Ystad när hon bara tjugo år. Efter det jobbade hon även några år som inköpare i Köpenhamn. Sedan blev det tre butiker, vid namn KRIZI i Helsingborg, Ystad och Limhamn.

Suzanne har gått många kurser i styling och färglära men den viktigaste erfarenheten menar hon är alla dessa mäten med härliga kvinnor som hon har klätt genom åren. Det är enligt henne viktigast att fånga personligheten och hitta en klädsam och funktionell still, så man är välklädd på ett enkelt sätt i vardagen. Det är viktigt att kunderna hittar rätt platt till den kroppsform de har och som lyfter fram det postiiva hos var och en. Suzanne anser också att färgvalet är oerhört viktigt och att vi ska följa modet inom rimliga gränser. Hon brinner för att hjälpa kvinnor hitta kläderna så att de får självklar elegans, att de lyfter fram sin kvinnligher och att de klär sig  passande för sin ålder.

De viktigaste är att fånga personligheten o hitta en klädsam o funktionel stil så vardagen blir välklädd o enkel. Att lära sig hitta rätt plagg till kroppsformen och se o visa de positiva. Färgvalet är också oerhört viktigt o god kvalité. Följa modet inom rimliga gränser. Jag brinner för att ge kvinnor en självklar elegans och att klä sig kvinnligt o till åldern passande.

Hälsningar Suzanne

www.krizi.se