This text will be replaced with a player.

Stort Qoola Qvinnor event lyfte taket på Midzone i Malmö

Qoola Qvinnors Inspirationsdag på Midzone

Dela

Vilket drag på Qoola Qvinnors Inspirationsdag på Midzone den 23 april!

Det minglades nästan så att taket lyfte och föreläsarna Nina Jansdotter, Linda Björck och Carina Månsson gav oss många fina tips och råd om hur nätverka effektivt, smart och passionerat! 

Affärsmässans utställare hade fullt upp med de över 140 besökarna under fyra mycket hektiska timmar. Och glatt överraskad fick även den mest inbitne Malmö-minglaren även lära känna nya intressanta kontakter som rest in från övriga delar av landet. 

Qoola Qvinnor-nätverkets styrka är att vi finns på många orter i Sverige - så vill du besöka våra event i andra städer och nätverka nationellt - och även internationellt så går det hur bra som helst! Vi har även en nätverksgrupp i Spanien, och en av Malmöutställarna Monica Ivesköld berättade för oss hur oerhört givande det varit för henne att nätverka där under hennes vintervistelse på Costa Blanca. Läs gärna mer om våra olika medlemskap här.

En stor eloge och ett varmt tack till Soheil Naderi, vd och ägare av Midzone, företagscenter och kontorshotell för entreprenörer mitt i centrala Malmö på Adelgatan 5, som bjöd på allt! Både lokal, sushi och jättegoda alkoholfria drinkar. Ni är så välkomna att ta kontakt med Soheil närhelst ni behöver lokal för er verksamhet - han löser det mesta! 

Obs. om vill se Linda Björcks populära presentation "Så skapar du fler affärer genom sociala medier" så klickar du här!  Och missa inte Lindas fina erbjudande på 20% rabatt på hennes kurs Hur du blir en stjärna på LinkedIn! Använd koden QQ när du anmäler dig.