This text will be replaced with a player.

Så blir arrangerar du ett framgångsrikt event

Anneli Egestam från Göteborg är van eventarrangör.

Dela

Egestam Marketing verkar som event- och mötesstrateg och skapar tillfällen att möta kollegor, kunder, leverantörer och  samarbetspartners i ett professionellt sammanhang. Vi hjälper våra kunder till hållbara affärsrelationer, våra evenemang siktar på relationer, snarare än skoj för stunden under parollen ”Man kan inte skaka hand via mail”. Företaget har funnits sen 2003 och drivs av Anneli Egestam som fick utmärkelsen Årets Affärsnätverkare 2006.

Vi är en av initiativtagarna och arrangör av Göteborgsminglet, ett stort affärsmingel för stans näringsliv, som arrangeras två gånger per år. Inför varje event arrangeras en öppen Mingelskola. Vi erbjuder även företagsanpassade föreläsningar och workshops. För mer info om kommande  Göteborgsmingel, se www.goteborgsmingel.se.  

Att främja kvinnors entreprenörs- och ledarskap är också ett uttalat mål i verksamheten. Sen 10 år arrangeras kvällsseminariet Entreprenörs- och Ledarskapsdagen för kvinnor, en mötesplats för kvinnliga beslutsfattare att utvecklas professionellt och i sina affärsrelationer.

Reporter Nina Jansdotter                       Film och redigering  Calle Drangel