This text will be replaced with a player.

Hur man etablerar sig som föreläsare

Linus Zackrisson, föreläsare och karriärrådgivare från Minkarriär, samt makarna Zaiga och Thomas Magnusson, retorikexperter från Magnusson & Magnusson.

Dela

Linus Zackrisson

Linus Zackrisson är personalvetare från Lunds universitet. Linus är en av landets främsta experter inom karriär- och rekryteringsfrågor syns ofta i tidningar, tv och radio. Han har arbetat med chefsrekrytering på olika executive search-företag de senaste tio åren och ligger bakom en mängd framgångsrika rekryteringsprocesser i Svenskt näringsliv. Linus är en välanlitad föreläsare och är författare till boken "Headhunting - guide till kvalificerad rekrytering". Linus är karriärkonsult, delägare och styrelseordförande i MinKarriär och dessutom bolagets grundare.

2004 grundade Linus hemsidan minkarriär.se som finns i Göteborg, Malmö och Stockholm men de arbetar i hela landet. www.minkarriar.se

Zaiga & Thomas Magnusson

En viktig värdering för oss är att vi vill skapa stor skillnad för de människor vi möter och tränar. Vi har också ett stort samhällsengagemang, vilket framgår av vår tidslinje.

Vi har arbetat under tre år i mörkaste Afrika för att hjälpa unga människor att undvika HIV/AIDS tillsammans med malmöentreprenören Dan Olofsson i hans framgångsrika projekt Star for Life. www.starforlife.se

Vi arbetade under några år med att ta fram ett helt nytt koncept för att minska våldet i Malmös skolor. Konceptet heter ”EN DRÖMSKOLA UTAN VÅLD” som blev prisbelönt och där vi blev inbjudna till kungen och drottningen på Stockholm Slott.

Vi har arbetat och inspirerat hundratals företag i hela Sverige och haft ett antal internationella uppdrag, bland annat www.wmsmalaysia.com

Vi har nu beslutat oss för att fokusera oss på att inspirera och utmana Skånes näringsliv att ta hem fler affärer och nå världsklass. För oss som har bott i Skåne i hela vårt liv ligger det varmt om hjärtat att med vår 25 åriga erfarenhet som utbildare bidra till att hjälpa och lyfta skånebaserade företag till en helt ny nivå.

www.mom.se

Reporter Nina Jansdotter                       Film och redigering  Calle Drangel