This text will be replaced with a player.

Founders Alliance - Årets Unga Entreprenör

TopVisibles grundare Jacob Lönroth vann utmärkelsen Årets Unga Entreprenör Syd

Dela

Jacob Lönroth, grundare av TopVisible, röstades igår fram till Årets Unga Entreprenör Syd på Entreprenörsgalan Syd 2014. TopVisibles affärsidé är att hjälpa företag att öka sin omsättning och göra bättre affärer på nätet. Bakom utmärkelsen och Entreprenörsgalan står entreprenörsnätverket Founders Alliance och deras 600 medlemmar och partners.

- Jag är otrolig hedrad över att ha blivit framröstad som vinnare av Sydsveriges främsta entreprenörer. Jag känner mig mer taggad än någonsin att driva bolaget och att starta fler företag. Genom ett av mina andra bolag, Revolt Invest, ser jag långsiktighet i att kunna hjälpa andra entreprenörer, och genom det alltid kunna vara med i det tidiga skedet med att bygga framgångsrika bolag.

Jacob Lönroths bolag TopVisible  arbetar med strategisk rådgivning, kampanjhantering och kurser inom digitala medier. Jacob har över tio års erfarenhet av webbutveckling och startade boalget 2011. Jacob är också medgrundare i flera andra bolag, däribland Revolt Invest och Snabboteket. 

- Genom utmärkelsen Årets Unga Entreprenör vill vi främja framtidens entreprenörer och vi hoppas att medlemskapet i Founders Alliance tillför affärsnytta och erfarenhetsutbyte för Jacob, säger Founders Alliance grundare Niclas Carlsson.