This text will be replaced with a player.

Veronica Hedenmark har utsetts till årets bästa kvinnliga entreprenör.

Priset delades ut av affärskvinnan Wonna I de Jong under Direkthandelns Förenings stora gala på Grand Hotel i Stockholm. Prissumman på 50.000 kr kommer Veronica Hedenmark att skänka till något viktigt och roligt.

Dela

Den 17 november 2012 hade Direkthandelns Förening stor gala på Grand Hôtel i Stockholm. Tillsammans med "DF-award" delades under kvällen priset för bästa kvinnliga entreprenör ut. Kollegorna på VH assistans är glada att företagets ägare och grundare, Veronica Hedenmark, är mottagare av årets entreprenörspris. VH assistans grundades 1997 och har sedan dess vuxit till att ha nästan 1000 anställda personlig assistenter, samtidigt har Veronica lagt energi till att utveckla företagets många varumärken som VH action och VH kids. Prissumman, som är på 50.000 kr, meddelar Veronica skall gå till både något viktigt och roligt.

Pengarna kommer att gå dels till att hjälpa hemlösa personer i Sverige, och även anordna ett stort barnkalas för barn med funktionshinder, deras syskon och kompisar.

- Barnperspektivet inom personlig assistans är något som ligger mig varmt om hjärtat. Utanförskapet i gruppen är stor, men genom att arbeta med aktiviteter som inkluderar alla, hoppas jag att förståelsen för att alla barn har samma behov skall öka, berättar Veronica Hedenmark.