Veckans mat

Currypickels till höstens maträtter

Perfekt att servera till lufttorkad skinka, ny stekt fisk eller mixa och blanda upp med majjonäs som en jätte god remoulad

Peter j Skogström - Anatomiskt styckning av lamm

Stycka lamm själv

Peter j Skogström - Anatomiskt styckning av lamm

Peter J skogström - Oxtartar med pickels

Arrangera på tallrik och garnera med hyvlade champinjoner och oxalis

Inlagda tomater med färska örter - Peter J Skogström

Inlagda tomater med färska örter

Servera i sallader, som tillbehör till kött el. fisk eller gör en god soppa eller sås på tomaterna

Marie Skogström - Kryddig Kyckling  med cous-cous och krämig grekyoghurt

Kryddig Tupp med cous-cous och krämig grekyoghurt

Sätt ugnen på 150°. Blanda kryddorna och gnid in kycklingen, bryn den i en panna med smör

Syltade svampar - Peter J Skogström

Syltade svampar

Serveras till olika typer av kött och stekta fiskrätter med förkärlek till det vilda köttet som kommer nu under höst och vinter.

Limecurtd

Picnick dessert - Limecurd

Sommarens sista bär med maränger och limekräm

Att stycka kyckling

Tips and Tricks - Mat & Vin i Slottsparken

Att filéa röding

Att filéa röding

Tips and Tricks - Mat & Vin i Slottsparken

Rökta räkor med chili-aioli

RÖKTA RÄKOR med chili-aioli

Frysta räkor läggs direkt ner i en aburök som är laddad med spån

Björk grillad torsk med potatis, blomkålssallad och lakris smak

Björk grillad torsk med potatis och blomkålssallad med lakrits smak

Lägg björkveden i vatten minst 12 timmar innan användning