Fisk och primörer i kapprock
Kategori: Veckans mat
Efter ca 5-8min ,när folien har rest sig som en liten kudde så är paketet klart att lägga upp på tallrik
Kategori: Veckans mat
Efter ca 5-8min ,när folien har rest sig som en liten kudde så är paketet klart att lägga upp på tallrik
500g gösfilé eller liknande fiskvit fisk
4st morötter, bunt
6st gröna sparrisar
3st salladslökar
8st kokt potatis i skivor
knippe dill
2dl cremefraiche , smaksatt
salt och peppar
aluminiumfolie
Beredning
Skär fisken i portions bitar, salt och peppar.
Skala och skär sparrisen och morötterna på skrå (på snedden) med ca 1cm bredd.
Strimla ner löken tunt och blanda med sparrisen och moroten, vänd grönsakerna med lite olja, salt och peppar.
Vik 4st ark med dubbelt aluminiumfolie ca 30cm långt, lägg sedan en klick med cremefraiche i botten, på med potatis, fisken och toppa med grönsakerna och med en liten klick cremefraiche på varje portion.
Vik sedan ihop kanterna runt om ordentligt och lägg sedan på grill gallret.
Efter ca 5-8min ,när folien har rest sig som en liten kudde så är paketet klart att lägga upp på tallrik och öppnas inte förrän man ska äta.