This text will be replaced with a player.

Fisk och primörer i kapprock

Efter ca 5-8min ,när folien har rest sig som en liten kudde så är paketet klart att lägga upp på tallrik

Dela

500g          gösfilé eller liknande fiskvit fisk
4st             morötter, bunt
6st             gröna sparrisar
3st             salladslökar
8st             kokt potatis i skivor
knippe        dill
2dl    cremefraiche , smaksatt
salt och peppar
aluminiumfolie

Beredning
Skär fisken i portions bitar,  salt och peppar.
Skala och skär sparrisen och morötterna på skrå (på snedden) med ca 1cm bredd.
Strimla ner löken tunt och blanda med sparrisen och moroten, vänd grönsakerna med lite olja, salt och peppar.
Vik 4st ark med dubbelt aluminiumfolie ca 30cm långt, lägg sedan en klick med cremefraiche i botten, på med potatis, fisken och toppa med grönsakerna och med en liten klick  cremefraiche på varje portion.
Vik sedan ihop kanterna runt om ordentligt och lägg sedan på grill gallret.
Efter ca 5-8min ,när folien har rest sig som en liten kudde så är paketet klart att lägga upp på tallrik och öppnas inte förrän man ska äta.