This text will be replaced with a player.

Tips på hur du kan få riskkapital till ditt företag

Aliki Bendzovski - Grundare, delägare och VD Ladies´ Secrets i Malmö berättar hur de gjorde när de fick riskkapital till sin affärsidé

Dela

Så startade Ladies’ Secrets

Ladies\' Secrets ägs av Aliki Bendzovski, Rosengård Invest och Kerstin Holm. Företaget drivs av Aliki Bendzovski som är VD.  Aliki startade sitt första egna företag som 18 åring och hade under många år framgångsrikt arbetat med direktförsäljning inom en rad olika företag. Hon hade en affärsidé färdig för ett nytt bolag – Ladies’ Secrets.

Det finns företag som startas för att sälja prylar, och så finns det företag som vill bidra till en bättre värld genom sin affärsverksamhet. Med Ladies’ Secrets är det så. Ladies Secrets säljer Intimprodukter för dig - och dina medsystrar! Ladies’ Secrets är en av Sveriges ledande leverantörer av intimprodukter via abonnemang. Syftet är dels att underlätta svenska kvinnors vardag genom att snabbt och bekvämt leverera direkt hem i brevlådan, dels hjälpa utsatta kvinnor i världen. Detta görs genom att skänka 1 kr på per köp till ActionAid.

Enkla och bekväma hemleveranser av tamponger och bindor. Ladies Secrets ser till att du enkelt och bekvämt får hem dina valda produkter. Det är snabbt, enkelt och prisvärt, och det bästa av allt, du hjälper en annan kvinna som behöver bindor. Fyra köp från och du har gett en kvinna bindor under en längre period av hennes liv!
läs mer ...

Vår affärsidé går ut på att tillhandahålla intimprodukter via abbonnemang, samtidigt som de skänker 1 kr per köp till ActionAid.  www.ladiessecrets.com
 
Film och klippning :
Sebastian Sirkka, Therese Malmberg och Ellinore Lundgren från Mediagymnasiet i Malmö
 
Reporter: Nina Jansdotter